30 Mayıs 2011 Pazartesi

Stephane Ruffier

Yok, adı Galatasaray'la geçiyo, Galatasaray kalecisini buldu falan yazmak değil amacım.

Stephane Ruffier'in maçlarından birini izlemiştim. Takımı atak yaparken, bizimki sağlık ekibine gelin falan dedi, direğe yaslandı tedavi gördü. Sonra hakem sarıyı bastı haliyle. "İzin almadan, hele bi de oyun oynanırken tedavi görmek de ne oluyor diye sorup" Fransız kibarlığıyla, kartını gösterdi yine aynı nezaketle. :))) Sözün özü, hafif arıza bi adam. Ama yan toplarda nasıl bilemem. ;)

2 yorum:

  1. Topu Topu bir maçını izledigin bir oyuncu hakkında yazı yazmak ta ne demek ? Ben söyleyeyim sana Başta birebirde çok iyi kalecidir.Reflexsleri gayet iyi olan güçlü istikrarlı bir kalecidir.Fransiz futbolu 3 yıl öncesinde kadar avrupalın en sıkıcı futboluydu takımların öncelikli hedefi kaybetmemekti.O dönemlerde ön plana çıkan kaleci sayısı çok azdı taki yeni federasyon secilip 3 puan için oynayın yoksa ligimizin değeri düşüyor açıklaması yapılana kadar.Şimdi fransada futbol 80.dansonra başlıyor bu da demek oluyorki o dakikadan sonra iki takımda kontradan atak yakalayabiliyor.Biraz ligleri takıp edelim ona göre yorumlar yapalım.Bne 6 senedir fransa ligini izliyorum toplamda 1000 maç izlemişimdir yazıyorsam bir bildigim vardır.

    YanıtlaSil
  2. Hiç izlemeden yorum yapanlar var arkadaş, onlara ne diyeceksin? :))

    Değil bir maç izlemekle, sadece 3 dakikada - hernekadar çok sağlıklı olduğunu düşünmesem de - insanlar hakkında "ilk izlenim" edinilebilir. Hatta ilk 90 saniyenin bile yeterli olduğunu deli gibi savunanlar var, bilimsel olarak. Neyse konu bu değil esasında.

    Bir maçı izlenip futbolcu satın alınmaz. Bir maçını izleyip de futbolcu hakkında ahkâm da kesilmez. Keza yazımda Ruffier'le ilgili olarak ahkâm kestiğimi düşünüp yorum yazdıysan, sadece bir yorumumu okuyup onu yorumladığını düşünürüm.

    Kaldı ki kulüp yöneticisi de değiliz ki, kötü dediğimiz alınmasın, iyi dediğimiz alınsın.

    Yorumun özü, benim görüşümdür arıza demişimdir. Ki arıza kalecileri severim ben. Futbol ve futbol yorumları objektif olamadığı, olmayacağı için her daim tartışılabilir eleştirilebilir.

    Unutmadan blog'un ilk yorumu olduğu için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...