9 Eylül 2011 Cuma

Galatasaray 2011-2012 Kadrosu



2010-2011 sezonu biterken dönemin oyuncularıyla bir hatıra fotoğrafı çektirmiştik. :)

Gidenler, kalanlar ve gelenler oldu haliyle.

Yeni sezonun kadrosunu, geçen sezonukiyle kıyaslandığımızda fark ortada.
Temiz sayfa açılmamış, defter yenilenmiş. İçinde güzel yazıların olduğu sayfalar ayrılıp hatıra niyetine saklanacak tabi ama, ne yazdığı okunmayan sayfalardan da uçak yapılmış. En çok yazılıp çizilen sayfaysa, karalamaları temizlemeye çalışırken yırttığımız için, yeni deftere bantla, uhuyla falan tutmamış. Geri dönüşüme gönderildi desek? Daha erken. Önce La Liga sonra bir de Premier'de izlemek lazımmış.

Yenilenen deftere gelirsek. Seyri keyifli maçlar vaatettikleri bariz. Muslera, Ujfalusi ,Eboue, Melo , Selçuk kısa vadede isminden en çok söz ettirecekler olur bana kalırsa. 4-5 hafta sonra Sercan, Elmander ve Riera da en az onlar kadar anılmaya başladığında zaten bol pozisyonlu, bol şutlu maçlar izliyor oluruz.

Kalanlarsa hedef tahtası. "Haksız" yere eleştirilen pas sayıları yüksek isimler. Terim faktörü ve yeni düzende bu haksız eleştirilerin de azalacağını düşünmek gayet mantıklı bence.

Kadro güzel, rakipler güzel.

Şimdi 2011-2012 sezonu başlarken, yanan top görsellerinin olabildiğince az kullanıldığı bir sezon izlemek umuduyla, herkese güzel-ligler diliyorum.

2 yorum:

  1. 6 numaradaki arkadaş çağlar deilde ceyhun sanki ama hadi hayırlısı

    YanıtlaSil
  2. Uyarı için teşekkürler, Çağlar'ı klonlamışız. :))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...