8 Ağustos 2011 Pazartesi

Yeşiller Bordeaux'u Üzdü

















 St.Etienne, sezona Bordeaux deplasmanında aldığı 3 puanla başladı. İki gün önce OL galibiyetini izledikten sonra bugün de yeşillerin bordoyu devirmesi, Muslera'nın havaalanında olduğu haberini okumak gibi bir his verdi desem abartmış olmam herhalde. Neyse konuyu dağıtmadan yeşillerle devam edelim.

Yeni transferleriyle ASSE bu sezon için yine keyifli maçlar vaadediyor. Sako bildiğimiz gibi, kanatları ona bırakınca takımın uçmamasına sebep yok. Aubameyang da gayet iyi. Milan'ı kafasına takmış, sezon sonu için yatırım yapacak gibi. Yine, Sinama Pongolle da sanki iki sezondur takımla oynuyormuş gibi uyumlu. Zaragoza'dan gitmesi kötü olduysa da, St.Etienne'de izleyebilmek sevindirici haliyle. Yalnız benim için süpriz olan kalede Ruffier'i görmek oldu. Janot'tan sonra tam da adamını almışlar. Şaka maka, arıza olduğu kadar da yan toplarda canavar. Yedeğinin Janot, asının Ruffier olduğu takım gol yerse güzel yer arkadaş. Bulun edin canlı canlı izleyin derim yeşillerin maçlarını.

Unutmadan Aubameyang'ın attığı gol, Sako'nun geçen sezon kornerden attığı gol kadar olmasa da, gerçekten çok güzel. Buyrun izleyin:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...