20 Mayıs 2011 Cuma

Owen Coyle: "Elmander bir iki hafta içerisinde imza atabilir."

Bbc.co.uk kaynaklı haberde Bolton teknik direktörü Owen Coyle, Elmander ile ilgili çeşitli açıklamalar yapmış. Habere göre Coyle, "Galatasaray Elmander'le  anlaştığını internet sitelerinden duyurdu. Gitmesini umuyor muyum? Doğrusu (içimde ki his) evet." demiş. Elmander'le konuştuğunu ve henüz herhangi bir kesin imza olmadığını  (Bunu biz de biliyoruz gerçi. :) ) belirten teknik direktör, bir iki hafta içerisinde olabilir diye eklemiş.

Transfer gelişmelerini böyle yorumlayan Coyle, Elmander hakkındaki olumlu düşüncelerini de dile getirmiş. Her geçen gün daha sıkı çalıştığını; formayı giydiğinde tüm gayretiyle, takım için iyi işler yaptığını belirtmiş.


Son haberlerde "Elmander'in hocası kafaları karıştırdı", "Elmander de pürüz" "Elmander'in hiç görmediğiniz fotoğrafları" "Elmandersem çık." gibi başlıklara denk gelince esas kaynaklara bi göz atıyıp dedim. Bunlar çıktı haliyle.  :)

Bir de ufak bi not: Brest'ten Nolan Roux 'un adı Bolton'la anılıyomuş. Anlaştıkları yönünde haber yapan kaynaklar da var. Neyse... Elmander'le prensipte anlaşıldığında bu kadar konuşuluyosa sonraki transferlerdeki hareketliliği tahmin etmek zor değil. "Prensipte hayırlı olsun" deyip, "süpriz kaleci" için beklemeye devam edelim. :)


*kaynak: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13468682.stm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...